SCHILDERWORKSHOPS

MAAK UW EIGEN KUNSTWERK – Bent u op zoek naar een leuke schilderworkshop waar u al schilderend de teamspirit van uw bedrijf versterkt?
 Of wilt u bijvoorbeeld een familiereünie origineel aankleden? Dan is Speedpainten de perfecte workshop voor u. In een ontspannen sfeer maakt u met collega’s, vrienden of familie uw eigen kunstwerken. De workshop wordt begeleid door professionele kunstenaars.
De opzet is zodanig dat er geen ervaring is vereist.
U schildert gezamenlijk op doeken van 80 x 120 cm. Zo houdt u nog een tastbare herinnering over aan een geslaagde samenwerking!

10 t/m 19 personen – € 29,95 per persoon
20 t/m 29 personen – € 27,50 per persoon
30 t/m 44 personen – € 24,95 per persoon
45 t/m 59 personen – € 22,50 per persoon
Vanaf 60 personen – prijs op aanvraag

Prijzen zijn inclusief
 materialen (doeken van 80 x 120 cm, verf en gebruik van kwasten en schorten) en exclusief btw. De duur van de workshop is ongeveer 1½ uur.

TIP: Combineer de workshop met een borrel en/of etentje in een sfeervol restaurant in het historische centrum van Leiden, voor een complete avond uit.

In 2006 zijn we begonnen met het geven van schilderworkshops voor particulieren en bedrijven zoals het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, IBM, de HTM, Walt Disney Company Nederland, HEMA, de Raad van State, ING, ExxonMobil Benelux, de ANWB, afdelingen van het Amsterdams Medisch Centrum en diverse afdelingen van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Tijdens de workshop Speedpainten wordt het hele proces dat bij het maken van een kunstwerk komt kijken groepsgewijs doorlopen om het onderlinge contact te versterken. Het begon met een workshop voor 6 personen. Inmiddels hebben we ervaring met groepen van meer dan 100 personen.

Voor meer informatie en boekingen:  0653723874  –  kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT

MAAK UW EIGEN KUNSTWERK – Bent u op zoek naar een leuke schilderworkshop w…

IEDEREEN KAN SCHILDEREN – Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen plezier aan …

MUSEUM MAAKT EIGEN KUNST – Hoe leuk is het dat, als je voor musea werkt, er …

SCHILDEREN ALS VAN GOGH – Ervaar hoe het is om in de huid te kruipen van een kuns…

CHICKS LOVE FOOD – Zo onderhand zijn ze bij een grote groep mensen bekend, de blog…

JUBILEUM – Deze schilderworkshop, ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van …