SPREUKEN

HOME IS….. – Zonder een vast doel voor ogen te hebben is het altijd leuk om te spelen met taal. Zo kan bijvoorbeeld een kleine verandering gevolgen hebben voor de betekenis ervan. Dit illustreert onze aanpassing van de algemeen bekende spreuk Home is where the heart is die, door het weglaten van slechts 2 letters, ineens een andere betekenis krijgt. Het hier afgebeelde handelsmerk van ons bedrijfsonderdeel Eurekah Artwear  is gloeilamp Bubbles. Deze is te vinden in een groeiend aantal kunstuitingen op een ruim assortiment kleding en voorwerpen die in onze webshop verkrijgbaar zijn.

Link naar de Europese webshop: http://eurekah-artwear.spreadshirt.net/graphic-art-home-is-C440317
Link naar de Noord Amerikaans/Canadese webshop: http://shop.spreadshirt.com/eurekah-artwear/graphic+art+-+home+is…?q=T259147

De producten worden op bestelling gemaakt, zijn eenvoudig te betalen met o.a. iDeal of Creditcard en standaard binnen 5 werkdagen geleverd. Met een uitstekende retourservice. Mensen van buiten Europa en Noord Amerika/Canada kunnen in beide shops bestellen. In dat geval kunnen sommige landen, boven een vastgesteld maximum, extra invoerrechten heffen.

BERICHTENOVERZICHT

DE KRACHT VAN TAAL – Het anders naar dingen kijken is ons als kunstenaar niet vree…

RELEASE YOUR INNER CHILD – Oftewel laat het kind in je los. Als volwassenen zijn w…

VIER JEZELF – De spreuk Celebrate Yourself laat zien wat we met onze kunstuitingen will…

HOME IS….. – Zonder een vast doel voor ogen te hebben is het altijd leuk om te spele…

GEDICHT – Muziek is, in welke vorm dan ook, een onmisbaar onderdeel van het leven. Het…