KUNSTPROJECTEN

INTERIEUR KPMG – Voor een nieuw pand van KPMG Accountants in Amersfoort hebben we een serie kunstwerken voor de algemene ruimtes, zoals het bedrijfsrestaurant en het trappenhuis, op maat gemaakt.

Vanwege de wereldwijde groei van KPMG-Accountants hebben we in het trappenhuis van 5 verdiepingen gekozen voor gestileerde bloemen. Zij staan symbool voor groei, frisheid en uitbreiding. De bloemen zijn zodanig uitgekaderd dat ze de frames ontgroeid lijken waarin ze gevat zijn. Achter en naast de schilderijen hebben we beschilderde houten panelen bevestigd en zijn kleurvlakken op de wanden doorgetrokken zodat er in het gebouw een éénheid ontstaat tussen kunst en architectuur. Ook van buitenaf is de kunst, in het met veel glas opgetrokken trappenhuis, dag en nacht goed zichtbaar.

In het bedrijfsrestaurant hebben we een surrealistische Hollandse voorstelling gerealiseerd die in verband staat met de functie van die ruimte. Doordat we de voorstelling in tweeën hebben gesplitst, een houten koe ernaast geplaatst is en de horizon op de muur is doorgetrokken d.m.v. een groen vlak vloeien kunst en architectuur samen. Een link met de directe omgeving van het gebouw, de veluwe, is gevat in een kunstwerk in de gang tegenover de vergaderruimte.

Benieuwd naar wat kunst kan doen met uw locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee:  0653723874  –  kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT

LEGIO MOGELIJKHEDEN – Sinds de oprichting in 1996 hebben we bij Atelier Kun…

ONTVANGSTHAL – Voor deze opdrachtgever was het van belang om het landschap rond…

ANTWERPEN – In opdracht van de SNT Callcenter Group hebben we voor meerder…

HOLLAND AMERIKA LIJN – Stijl, beeldtaal en manier van werken staan bij Atelier Kunst…

INTERIEUR KPMG – Voor een nieuw pand van KPMG Accountants in Amersfoort hebbe…

HOOGHEEMRAADSCHAP RIJNLAND – Voor het Hoogheemraadschap van Rijnland…

KLEURRIJK KEUKENHOF – De gestelde opdracht was in dit geval vrij abstract: Bede…