KUNSTPROJECTEN

KLEURRIJK KEUKENHOF – De gestelde opdracht was in dit geval vrij abstract: Bedenk een andere uitstraling voor 17 reusachtige kleurloze decorstukken t.b.v. de bloemententoonstellingen in het Oranje-Nassau paviljoen van de Keukenhof.

Omdat er prijzen aan de bloemententoonstellingen verbonden waren zijn we vertrokken vanuit het thema overwinning. Zo kwamen we uit bij begrippen als wedstrijd, sport, feest, triomfbogen, goud, erepodium, prestatie en confetti. Deze begrippen hebben we vervolgens gevisualiseerd in onze ontwerpen.

Te zien zijn o.a. zwart/wit geblokte stoelen die zijn afgeleid van het afvlaggen aan de finish in de racerij. Bij overwinning hoort goud. Zodoende hebben we één stoel van 6 meter hoog geheel in goud veranderd. Bij overwinning hoort ook een feest en bij feest hoort confetti. Zoals te zien is op de 2 stoelen van 4 en 6 meter hoog die we met kleurige confetti’s beschilderd hebben. Het grootse erepodium bestaat uit 3 stoelen van verschillende hoogtes. Beschilderd in de kleuren van de Nederlandse vlag en wimpel en uiteraard voorzien van de cijfers 1, 2 en 3.

Benieuwd naar wat kunst kan doen met uw locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee:  0653723874  –  kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT