KUNSTPROJECTEN

KLEURRIJK KEUKENHOF – De gestelde opdracht was in dit geval vrij abstract: Bedenk een andere uitstraling voor 17 reusachtige kleurloze decorstukken t.b.v. de bloemententoonstellingen in het Oranje-Nassau paviljoen van de Keukenhof.

Omdat er prijzen aan de bloemententoonstellingen verbonden waren zijn we vertrokken vanuit het thema overwinning. Zo kwamen we uit bij begrippen als wedstrijd, sport, feest, triomfbogen, goud, erepodium, prestatie en confetti. Deze begrippen hebben we vervolgens gevisualiseerd in onze ontwerpen.

Te zien zijn o.a. zwart/wit geblokte stoelen die zijn afgeleid van het afvlaggen aan de finish in de racerij. Bij overwinning hoort goud. Zodoende hebben we één stoel van 6 meter hoog geheel in goud veranderd. Bij overwinning hoort ook een feest en bij feest hoort confetti. Zoals te zien is op de 2 stoelen van 4 en 6 meter hoog die we met kleurige confetti’s beschilderd hebben. Het grootse erepodium bestaat uit 3 stoelen van verschillende hoogtes. Beschilderd in de kleuren van de Nederlandse vlag en wimpel en uiteraard voorzien van de cijfers 1, 2 en 3.

Benieuwd naar wat kunst kan doen met uw locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee:  0653723874  –  kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT

LEGIO MOGELIJKHEDEN – Sinds de oprichting in 1996 hebben we bij Atelier Kun…

ONTVANGSTHAL – Voor deze opdrachtgever was het van belang om het landschap rond…

ANTWERPEN – In opdracht van de SNT Callcenter Group hebben we voor meerder…

HOLLAND AMERIKA LIJN – Stijl, beeldtaal en manier van werken staan bij Atelier Kunst…

INTERIEUR KPMG – Voor een nieuw pand van KPMG Accountants in Amersfoort hebbe…

HOOGHEEMRAADSCHAP RIJNLAND – Voor het Hoogheemraadschap van Rijnland…

KLEURRIJK KEUKENHOF – De gestelde opdracht was in dit geval vrij abstract: Bede…