KUNSTPROJECTEN

ANTWERPEN – In opdracht van de SNT Callcenter Group hebben we voor meerdere van hun (inter)nationale divisies de totale kunstinrichting van de openbare ruimtes, zoals entrees en bedrijfsrestaurants, op maat gemaakt. Omdat we voor hun pand in Antwerpen in het beginstadium van grondige verbouwing ingeschakeld werden zijn we daar met behulp van bouwtekeningen en kleurstalen aan de slag gegaan. Na gesprekken met de opdrachtgever en de binnenhuisarchitect kwamen we tot de volgende oriëntatiepunten: industrieel, natuurbeleving, de geschiedenis van het gebouw, de Ardennen, Antwerpen en de Europese Unie.

Door de natuur als hoofdthema te kiezen is er een evenwichtig geheel met de industriële aanpak van de binnenhuisarchitect ontstaan. De plaatsing van de kunstwerken is zodanig dat het verbindingen legt tussen de verschillende functies die in het gebouw samenkomen. De kunstwerken vormen als het ware de hoofdader van het gebouw.

Benieuwd naar wat kunst kan doen met uw locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee:  0653723874  –  kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT