KUNSTPROJECTEN

HOLLAND AMERIKA LIJN – Stijl, beeldtaal en manier van werken staan bij Atelier Kunst & Ko met één been in de Hollandse traditie. Zo ook bij dit project voor de Holland Amerika Lijn. Voor het cruiseschip de M.S. Eurodam hebben we 7 kunstwerken gerealiseerd. Met een hoogte-breedteverhouding van 1:54 is het totale werk een historisch panoramisch huzarenstukje geworden, want behalve afzonderlijk zijn de kunstwerken ook als één doorlopend geheel te bekijken. Het kunstwerk, met een totale lengte van 40 meter, gunt de beschouwer een blik in de keuken van de 17e eeuw in de Nederlanden en heeft als titel: “Past Forward! 
SOMETHING OLD, SOMETHING NEW…..”.

 Overigens is de Eurodam niet het enige cruiseschip van de Holland Amerika Lijn waar onze kunstwerken te vinden zijn…..

De Holland Amerika Lijn is opgericht in 1873 in Rotterdam en speelde een grote rol in de landverhuizingen van Europa naar Amerika. Tegenwoordig is het onderdeel van de Amerikaanse Carnival Corporation. De grootste cruisevaartonderneming ter wereld.

Benieuwd naar wat kunst kan doen met uw locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee:  0653723874  –  kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT