KUNSTPROJECTEN

LEGIO MOGELIJKHEDEN – Sinds de oprichting in 1996 hebben we bij Atelier Kunst & Ko kunstprojecten gerealiseerd voor diverse particulieren en uiteenlopende gerenommeerde bedrijven als de Keukenhof, AEX, Holland America Line, KPMG, RijksUniversiteit Leiden, LUBA Group en het Hoogheemraadschap van Rijnland. Zodoende hebben we een ruime ervaring in het toepassen van onze kunst in zeer uiteenlopende situaties. Niet alleen met permanente toepassingen, maar ook voor tijdelijke oplossingen zoals afbakening van bouwplaatsen en verfraaiing van leegstand van bijvoorbeeld winkels kunt u bij ons terecht.

Onze werkwijze is dat we allereerst een vrijblijvend oriënterend gesprek met u hebben waarbij we u, aan de hand van uw wensen, informeren over de mogelijkheden. Daarna treedt het creatieve proces in werking. Vervolgens maken wij ontwerpen op schaal die we, vergezeld van de offerte, aan u presenteren. Na goedkeuring worden de uiteindelijke kunstwerken op maat gemaakt.

Benieuwd naar wat kunst kan doen met uw locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee: 0653723874kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT

LEGIO MOGELIJKHEDEN – Sinds de oprichting in 1996 hebben we bij Atelier Kun…

ONTVANGSTHAL – Voor deze opdrachtgever was het van belang om het landschap rond…

ANTWERPEN – In opdracht van de SNT Callcenter Group hebben we voor meerder…

HOLLAND AMERIKA LIJN – Stijl, beeldtaal en manier van werken staan bij Atelier Kunst…

INTERIEUR KPMG – Voor een nieuw pand van KPMG Accountants in Amersfoort hebbe…

HOOGHEEMRAADSCHAP RIJNLAND – Voor het Hoogheemraadschap van Rijnland…

KLEURRIJK KEUKENHOF – De gestelde opdracht was in dit geval vrij abstract: Bede…