MUSEUMINRICHTING

VAKMANSCHAP – Sinds 2007 werkt Atelier Kunst & Ko nauw samen met Tactica Art aan het inrichten van tentoonstellingen voor gerenommeerde musea zoals het Cobra Museum, de Hermitage, het Teylers Museum, de Nieuwe Kerk, het Allard Pierson Museum, het Rijksmuseum, het Bonnefanten Museum en het Amsterdam Museum.
Daarnaast werken we voor bedrijven zoals Heineken; instellingen als Hortus Amsterdam, Centrum Wiskunde & Informatica en gemeentes die hulp en advies nodig hebben bij het tentoonstellen van hun collecties. U kunt daarbij denken aan het leveren van vitrines op maat, veilige bevestigingssystemen en het verhuizen van de collecties.

Het omgaan met kostbare kunstwerken van onschatbare historische waarde vraagt om rust, concentratie en vakmanschap. Het is de kunst de objecten veilig en tegelijkertijd zo onzichtbaar mogelijk te bevestigen. Dat is lang niet altijd vanzelfsprekend en vergt improvisatietalent. Van speldenknop tot wandvullend object en alles daartussenin. Bij het inrichten werken we nauw samen met de tentoonstellingsontwerper, collega inrichters, binnenlandse en veelal buitenlandse conservatoren.

Neem voor meer informatie contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee:  0653723874  –  kreaties@kunstenko.nl

BERICHTENOVERZICHT