GALERIE

KONFETTI – Dit kunstwerk is onderdeel van een serie kleurrijke schilderijen met vogels in menselijke situaties. De voorstelling is met acrylverf op linnen geschilderd en heeft een formaat van 90 x 100 cm. Deze afbeelding van een papegaaiduiker stond model voor Mr. Puffin, wiens afbeelding in onze webshop verkrijgbaar is op diverse kleding en gebruiksvoorwerpen. Maak kennis met de Magische Mr. Puffin uit Ooitbedacht: “Overal waar hij komt bestrooit hij zijn pad met de kleurrijkste…. eh…. ‘dingetjes’ die je je maar kunt voorstellen en beleeft onderweg de ongelooflijkste avonturen.”

Voor vragen over onze kunstwerken kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee: 0653723874kreaties@kunstenko.nl

Link naar de Europese webshop: http://www.shop.spreadshirt.nl/eurekah-artwear/pictorial+art+-+mr.+puffin?q=T414741
Link naar de Noord Amerikaans/Canadese webshop: http://eurekah-artwear.spreadshirt.com/pictorial-art-mr-puffin-C233432

De producten worden op bestelling gemaakt, zijn eenvoudig te betalen met o.a. iDeal of Creditcard en standaard binnen 5 werkdagen geleverd. Met een uitstekende retourservice. Mensen van buiten Europa en Noord Amerika/Canada kunnen in beide shops bestellen. In dat geval kunnen sommige landen, boven een vastgesteld maximum, extra invoerrechten heffen.

BERICHTENOVERZICHT