EUREKAH ARTWEAR

KUNST OP KLEDING – Eurekah Artwear ® is een onderdeel van Atelier Kunst & Ko ®. Onder deze naam hebben we in 2015 twee webshops geopend om een groot deel van de wereld te kunnen voorzien. In de webshops zijn gebruiksvoorwerpen en kleding met onze kunsttoepassingen te koop. Zowel voor volwassenen als kinderen. Alle producten kun je zelf aanpassen door bijvoorbeeld je eigen naam of een andere originele tekst toe te voegen. Liever je eigen afbeelding uploaden? Dat kan ook. Bekijk en ontdek de vele mogelijkheden bij Eurekah Artwear in het ‘CREATE’ gedeelte.

Link naar de Europese webshop: www.eurekah-artwear.net
Link naar de Noord Amerikaans/Canadese webshop: www.eurekah-artwear.com

Het idee achter deze opzet is dat we (grafische) kunst aan willen bieden op een voor iedereen betaalbare manier. Kwalitatief goede producten met een extra “touch”. Om dit te kunnen realiseren zijn we gaan samenwerken met Spreadshirt. Een bedrijf dat internationaal werkzaam is en voor ons de afhandeling verzorgt. De producten worden op bestelling gemaakt, zijn eenvoudig te betalen met o.a. iDeal of Creditcard en standaard binnen 5 werkdagen geleverd. Met een uitstekende retourservice. Mensen van buiten Europa en Noord Amerika/Canada kunnen in beide shops bestellen. In dat geval kunnen sommige landen, boven een vastgesteld maximum, extra invoerrechten heffen.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen ‘Like’ onze Eurekah Artwear Facebookpagina of check de webshop regelmatig.

Link naar de Facebookpagina: http://www.facebook.com/Eurekah-Artwear-857069567699609/?fref=ts

BERICHTENOVERZICHT

KUNST OP KLEDING – Eurekah Artwear is het nieuwste onderdeel van Atelier Kunst & …

SMARTKIDS – Maak kennis met de vrolijke figuurtjes uit onze smARTkids serie: Coco Loc…

SUPERLEGEND Bij Eurekah Artwear geven we onze producten een extra ‘touch.’ Zo is

MR. PUFFIN – Maak kennis met de Magische Meneer Puffin uit ‘Ooitbedacht.’ Overal waar…

ONELOVE RAINBOW – Geïnspireerd door de toevoeging van Amerika aan de groeien…

CHILDHOOD HEROES Deze illustratie weerspiegelt jeugdherinneringen d.m.v. kle…

HIPPOCANTUS Muziek is, in welke vorm dan ook, een onmisbaar onderdeel van het …